مواد لازم براي پنج تا شش نفر
سيب زميني پخته شده: 500 گرم
كوكتل: 500 گرم
تخم مرغ: سه عدد
سبزي معطر خرد شده: 50 گرم
نمك، فلفل و ادويه: به ميزان لازم
آرد سوخاري: 100 گرم
روغن مايع: يك پيمانه
زيتون، گوجه فرنگي و خيارشور: به ميزان لازم
طرز تهیه:
در ظرفي سيبزمينيها را رنده كرده، سپس با دو عدد تخممرغ، سبزي معطر، نمك، ادويه و فلفل با هم مخلوط كرده و خوب ورز ميدهيم.
در ظرف ديگري كوكتلها را كه به صورت طولي خرد كردهايم، در نصف پيمانه آب به مدت پنج دقيقه روي حرارت ميگذاريم تا بپزند. از مايه سيبزميني به اندازه يك گردوي درشت برداشته، آن را به شكل لولهاي در آورده و يك برش كوكتل وسط مواد ميگذاريم. مواد را كاملا دور تا دور كوكتل ميپيچيم. تمام مواد كه آماده شد، در ظرف ديگري يك عدد تخممرغ را زده، سپس كوكتلها را ابتدا در تخممرغ و پس از آن در آرد سوخاري زده و در روغن سرخ ميكنيم.
كوكتلهاي آماده شده را با نان، گوجهفرنگي، خيارشور و زيتون سرو ميكنيم.
مجله خانواده سبز - شماره 222 و 223
نظر شما